Den 20 maj har det gått fem år sedan Kent – Sveriges genom tidernas största rockband – släppte sitt sista album. Samma datum i år släpps den första heltäckande boken om bandet, Ett tidsfördriv att dö för – boken om Kent!

Genom att anmäla dig nedan deltar du i utlottningen av tre böcker. Du kommer också få ett finfint erbjudande på boken och andra kampanjer från oss på Pug Förlag. Självklart behandlar vi din mejladress på ett schysst sätt. Läs mer om det här!

Anmäl dig här – lycka till!

Kort om boken:

Linus Kuhlin, senast aktuell med en uppmärksammad biografi om Killinggänget, går nu på djupet med bandets hela, fantastiska karriär.

Kent slog igenom som en sensation och blev bara större och större under de 25 verksamma åren. Anledningen? En viktig nyckel är deras relation med fansen. Kentmedlemmarna må ha varit trubbiga mot media, men med fansen var det en helt annan sak. Ett tidsfördriv att dö för är också en bok för, och till viss del med, fansen.

”Kents fans gör saker som få andra fans skulle göra för sitt favoritband. De offrar allt från relationer till sömn, arbete och fysisk hälsa för dem. Och vice versa. Det är en ömsesidig relation. Visst har bandet gjort fantastisk, odödlig musik, men lika mycket borde Kent bli ihågkomna för hur de prioriterade, och tog till vara på, sina fans.”
/Linus Kuhlin, författare