Delta i utlottningen av Lev lokalt – vägen till ett hållbart, hälsosamt & fritt liv! av författarna bakom succén Ut ur ekorrhjulet!

Boken släpps den 28/1. Genom att anmäla dig här deltar du i utlottningen av tre böcker som skickas ut exklusivt innan lanseringen. Du kommer också få mer information om boken – oavsett om du vinner eller ej kommer du via vårt nyhetsbrev få ett specialerbjudande när boken släpps. Och vi behandlar förstås din mejladress på ett helt reko sätt, läs mer om det här.

Anmäl dig här!

 

Vill du veta mer om boken?

Författarparet bakom succéboken Ut ur ekorrhjulet – så blir du också ekonomiskt fri är tillbaka!

Med insikten om att den enskilt viktigaste nyckeln till ett friare liv är att leva lokalt, kände Oskar Lindberg och hans fru Maribel att det fanns incitament för en ny bok. När en accelererande pandemi samtidigt tvingade folk över hela världen att på sina ställen abrupt börja leva hyperlokalt, blev ämnet plötsligt mer angeläget än någonsin.

Lev lokalt är precis det den heter: en bok som helt fördjupar sig i konsten – och inte minst vinsterna med – att leva lokalt. Här varvas filosofiska perspektiv med handfasta tips och råd som tillsammans utgör en guldgruva för den som helt eller delvis vill försöka förändra sin livssituation.

Liksom i sin första levnadsguide utgår den här handboken i första hand från parets egna erfarenheter av ett liv baserat på närhet och enkelhet. Samtidigt är de övertygade om att principerna de följt är tillämpbara på alla – oavsett vem du är och var just du väljer att leva ditt lokala liv. Välkommen in på vägen till ett hållbart, hälsosamt och fritt liv!