Den 25 mars släpps Mer börspsykologi – mentala verktyg för att överlista aktiemarknaden, en efterlängtad uppföljare till succéboken Börspsykologi – så blir du en bättre investerare. 

Genom att anmäla dig nedan deltar du i utlottningen av tre böcker. Du kommer också få ett finfint erbjudande på boken och andra kampanjer från oss på Pug Förlag. Självklart behandlar vi din mejladress på ett schysst sätt. Läs mer om det här!

Anmäl dig här!

Kort om boken:

Dyk djupare ner i den beteendeekonomiska sfären

Oavsett om det råder tjur- eller björnmarknad spelar psykologin inom investeringar alltid en huvudroll. I sin första bok, den hyllade Börspsykologi – så blir du en bättre investerare, introducerade och förklarade Cristofer Andersson många av de mentala fallgropar som ständigt lurar i skuggorna för alla investerare oavsett erfarenhet.

I denna uppföljare, som både till antalet sidor och antalet psykologiska fällor som presenteras är betydligt mer omfattande, fortsätter författaren den påbörjade resan in i investerarens psyke.

Vad är egentligen risk och hur reflekterar vi kring det? Varför upplever vi alltid en sorts iver att utföra en aktivitet när något extraordinärt inträffar i portföljen? Tror du på slumpen och har du alla verktyg i din verktygslåda? Är du en scout, eller soldat? 

Mer börspsykologi ger oss precis det den säger: mer av det som på djupet kan skapa riktigt lyckade och hållbara investeringar.