UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna kontaktas via e-post.

Köp boken här!

Boken bjuder framtida pommesmästare på allt från historik, matnyttig fakta om ingredienser och ovärderliga tips och trix till recept på smarriga dipsåser, smaksatta salter och andra spännande toppings. 

Här guidas läsaren i allt från blötläggning, blanchering och fritering till det viktiga valet av olja och inte minst potatis, som i boken ges utrymme i form av en härligt fyllig potatisskola. Författarnas devis är att perfekta (och klimatsmarta!) pommes inte ska vara någon knölig sak, och det är verkligen något som avspeglas i boken. 

Om författarna och Green Fries

Simon Karlsson och Fritjof Torstensson är skåningarna bakom den lilla pommesfirman Green Fries. Med ambitionen att förse svenskar med världens godaste, naturliga och klimatsmarta pommes, har de sedan några år investerat all vaken tid i att få potatis, olja och salt att gifta sig på bästa sätt. På kort tid har de vuxit från en liten foodtruck till storskalig pommesleverantör i både Sverige och Danmark och vågar nu säga att de hittat det perfekta receptet – ett som de gärna delar med sig av.