UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD! Tack för din medverkan. Var du en av dom som deltog men inte vann en bok? Misströsta inte! Vi har skickat ett finfint erbjudande till din mejl.

 

I början av september släpps Gravidstyrka. Bevaka boksläppet, delta i utlottningen av tre exemplar och ta del av framtida erbjudanden genom att anmäla dig via formuläret nedan.

Till skillnad från andra träningsböcker utgår Gravidstyrka från ett holistiskt tänk med särskilt fokus på coreträning under graviditet. Boken hjälper dig att förstå och lita på din kropp och på ett säkert sätt bygga styrka under hela graviditeten – i synnerhet i magen och bäckenbotten. Alla övningar kan utföras i hemmiljö, utifrån dina egna förutsättningar och helt i din egen takt.

Genom att anmäla dig deltar du i utlottningen av tre böcker som skickas ut exklusivt innan lanseringen. Du kommer också få information om boken och de kampanjer som planeras. Oavsett du vinner eller ej kommer du nämligen få ett finfint erbjudande när boken släpps. Och vi behandlar förstås din mejladress på ett helt reko sätt, läs mer om det här.

Skräddarsydda övningar för hela graviditeten

I Gravidstyrka har den före detta elitidrottaren Courtney Landin, nu personlig tränare och expert på just gravid- och mammaträning, skräddarsytt träningspass för hela graviditeten.

Bokens övningar, som tydligt beskrivs och illustreras i både text och bild, genomförs av journalisten och nyhetsankaret Karin Bülow Orrje. Hon delar också med sig av sin personliga erfarenhet av att trots förlamande förlossningsrädsla ha fött två barn inom kort tid och vad gravidträningen inneburit för henne såväl fysiskt som mentalt.

Gravidstyrka hjälper blivande mödrar att:

  • Förstå sin kropp och på ett säkert sätt bygga styrka under graviditeten – i synnerhet i magen och bäckenbotten – med hjälp av korrigerande träning.
  • Få kunskap och styrka i det dagliga livet medan kroppen förändras.
  • Förbereda sig både fysiskt och psykiskt inför själva förlossningen.

Utdrag ur boken

Läs mer om boken och författarna här: Gravidstyrka – säker träning för dig som väntar barn.