Utlottningen är avslutad. Du hittar boken och kalendern här!


Genom att anmäla dig deltar du i utlottningen av nya diktboken Katte diem och Roliga katters kattkalender 2022. I vinnarpaketen kommer också en tygväska med ett urgulligt kattmotiv. Du kommer också få information om boken, kalendern och de kampanjer som planeras. Oavsett du vinner eller ej kommer du nämligen få ett finfint erbjudande när kalendern släpps. Och vi behandlar förstås din mejladress på ett helt reko sätt, läs mer om det här.

 

Kort om boken (som släpps 27/9):

Grattis kattälskare – här kommer ännu en bok(s)katt! 

Med Jag älskar att bara vara så länge jag är i vägen (2018) och Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad (2017) har författarna Jennifer Bark och Stellan Löfving tassat rakt in i hjärtat hos tusentals kattälskande svenskar. Den första boken har sålt i över 8 000 exemplar.

I denna tredje bok i serien är det uppskattade konceptet detsamma men innehållet förstås helt nytt – det vill säga 62 nya kattdikter och lika många bilder på kissar som smälter hjärtat.

Om kalendern (släpps 25/9):

Den så omtyckta kattalmanackan är här igen – med nya söta katter och finurliga rim att förgylla alla årets månader med. Framtagen tillsammans med Sveriges största Facebooksida för kattägare, Roliga katter.

Besök Roliga katters butik här!

Utdrag ur kalender och bok: