Titel Älska chili Senast uppdaterad 21 mars, 2017 Kategori Arkiv
Fakta

Titel: Älska chili
Författare: Björn Mineur (fd. Johansson), David Stark, Jennifer Bark, Jonas Larsson
Utkommer: April 2017
Antal sidor: ca 150

 Kolla in odlare Björns Facebook-sida ChiliLovers!


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


Blir pannkakor godare med chili? Såklart! Kan man odla chili i garderoben? Absolut! Och visst sitter väl styrkan i fröna? Ja, och det går isbjörnar på gatorna i Klippan …

Sanningarna om chili är många. Men chiliälskarna är om möjligt ännu fler. Det bevisar om inte annat alla de grupper och sidor på Facebook som får tusentals entusiaster att gilla, dela och diskutera denna vackra, heta frukt.

Från frö till frukt och från frukt till färdig rätt

Älska chili är boken som tar läsaren från frö till frukt och från frukt till färdig rätt. Perfekt som kunskapskälla och inspirerande guide för nybörjaren. Men med sina många underhållande skrönor och överraskande fakta precis lika het för den inbitne chilifantasten.

Bakom boken Älska Chili står chiliodlaren och grillfantasten Björn Mineur (fd Johansson) – skåningen som driver en egen chilifarm och engagerar tusentals följare via sin Facebooksida “Chililovers”. Tillsammans med humorförfattaren tillika chiliälskaren David Stark, journalisten/författaren Jennifer Bark samt den hungriga matfotografen och prisade art directorn Jonas Larsson har han skapat boken som tar chilikärlek till en ny nivå.

Aldrig tidigare har en svensk bok samlat så många kryddstarka historier, kalla (nåja) fakta och glödheta recept som Älska chili.

Medförfattaren och chilientuasiasten Björn Mineur (fd Johansson).