Älska chili - Pug Förlag
Titel Älska chili Senast uppdaterad 22 mars, 2017 Kategori Fakta
Tidigare utgivning
Klicka på bilden för högupplöst version.

Nu kommer årets starkaste läsning, bokstavligt talat

Titel: Älska chili
Författare: Björn Johansson, David Stark, Jennifer Bark, Jonas Larsson
Utkommer: April 2017
Antal sidor: ca 150

 Kolla in odlare Björns Facebook-sida ChiliLovers!

Kontakta oss gärna för mer information om boken eller intervjuförfrågningar! Och här hittar du pressmaterial.

Chili_divider

Blir pannkakor godare med chili? Såklart! Kan man odla chili i garderoben? Absolut! Och visst sitter väl styrkan i fröna? Ja, och det går isbjörnar på gatorna i Klippan …

Sanningarna om chili är många. Men chiliälskarna är om möjligt ännu fler. Det bevisar om inte annat alla de grupper och sidor på Facebook som får tusentals entusiaster att gilla, dela och diskutera denna vackra, heta frukt.

Från frö till frukt och från frukt till färdig rätt

Medförfattaren Björn Johansson, en riktig chili lover
Medförfattaren Björn Johansson, en riktig chili lover

Älska chili är boken som tar läsaren från frö till frukt och från frukt till färdig rätt. Perfekt som kunskapskälla och inspirerande guide för nybörjaren. Men med sina många underhållande skrönor och överraskande fakta precis lika het för den inbitne chilifantasten.

Bakom boken Älska Chili står chiliodlaren och grillfantasten Björn Johansson – skåningen som driver en egen chilifarm och engagerar tusentals följare via sin Facebooksida “Chililovers”. Tillsammans med humorförfattaren tillika chiliälskaren David Stark, journalisten/författaren Jennifer Bark samt den hungriga matfotografen och prisade art directorn Jonas Larsson har han skapat boken som tar chilikärlek till en ny nivå.

Aldrig tidigare har en svensk bok samlat så många kryddstarka historier, kalla (nåja) fakta och glödheta recept som Älska chili.

 

Chili_divider

Vill du också odla, äta och älska chili?

Anmäl dig nedan för mer info och heta erbjudanden via mejl. Vill du veta mer om fler av våra kommande böcker? Bara till att kryssa i dina favoriter!
(Vi lovar förstås att behålla adressen för oss själva och inte skicka nonsens).

Problem med formuläret eller frågor om boken? Kontakta oss gärna!