Hur var din upplevelse? - Pug Förlag
Senast uppdaterad 8 oktober, 2018 Kategori Arkiv
Humor
Klicka på bilden för högupplöst version.

Att tycka till har aldrig varit så roligt!

Titel: Hur var din upplevelse? 
Författare: Gussy Löwenhielm och Tobias Persson
Utkommer: 30 augusti 2018
Antal sidor: 112

Instagrammar du? Följ Gussy här och följ Tobbe här!
 Både Gussy och Tobias finns också på Twitter!
 Gussy på Facebook och Tobias på Facebook.

Kontakta oss gärna för mer information om boken eller intervjuförfrågningar! Här hittar du pressmaterial för nedladdning.

Hur upplevde du bagage-incheckningen? Hur var ditt hotellbesök? Hur fräsch var din upplevelse av grönsaksdisken? I boken Hur var din upplevelse? ställer komikerna Tobias Persson och Gussy Löwenhielm vårt tycka-till-samhälle på sin spets. Genom fyndiga illustrationer lyckas de både omedelbart roa oss och skarpsinnigt driva med vår samtid.

Överallt och mest hela tiden får vi frågor om hur vi upplever både det ena, det andra och det sjuttiotredje. Ibland innan vi ens hunnit uppleva det. Och ibland innan vi ens förstått att det var fråga om en upplevelse. Det är liksom typiskt för vår tid: att konstant betygsätta allt i vår vardag, och att konstant tvingas göra val. Eller ha friheten att välja, som det ju hellre heter …

Frihet eller ej – det här är en bok om konsten att tycka till, i alla möjliga och omöjliga situationer. Och med två komiker bakom skaparbänken blir det en läsupplevelse du omöjligt kan låta bli att skratta åt!

Tobias Persson är ståuppkomiker, skådespelare, manusskrivare och författare med flera humortitlar i det bagaget. Gussy Löwenhielm är ståuppkomiker, copywriter, serietecknare och författare som senast våren 2018 kom ut med boken En lagom rolig bok om Sverige hos Pug Förlag.