Senast uppdaterad 20 april, 2021 Kategori 2021: Höst
Fakta

Titel: Investera med rätt fokus – 15 råd som tar dig till nästa nivå
Författare:
Magnus Andersson
Utkommer: 25 oktober 2021
Antal sidor: 256
Format: 135 X 210 mm (flexband)
ISBN: 978-91-88699-66-4


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


”Diversifiera brett och sprid riskerna”, så lyder det klassiska rådet till aktiesparare. Magnus Andersson, framgångsrik investerare och en av Sveriges största aktieprofiler predikar egentligen raka motsatsen: för att slå index behöver du över tid minska ned antalet bolag och koncentrera ditt kapital till de mest lovande. Det kräver tid, utveckling, förmågan att tolka nyheter rätt och göra rimliga uppskattningar om företags potential. Samt inte minst, följa dina få stora innehav mycket nära. Enkelt uttryckt – det gäller att ha rätt fokus.

Med den här boken får du 15 matiga kapitel och lika många välutvecklade och handfasta råd – allt i syfte att lära dig som svensk aktiesparare att tänka rätt och utvecklas som investerare.

En av Sveriges största aktieprofiler
Magnus Andersson har gått från att vara en av de första svenska ekonomibloggarna till en av Sveriges största aktieprofiler med en stor följarskara i sociala medier och många läsare av sitt veckobrev på Fredagskronikan.se. Magnus inspirerade tusentals svenska investerare att köpa Apple många år innan det utvecklades till världens största bolag och det franska LVMH som numera är Europas största. Idag är han sannolikt mest känd i investerarkretsar för sitt mångåriga skrivande om Evolution Gaming som har blivit ett av Sveriges högst värderade företag. Med boken Investera med rätt fokus debuterar han som författare.

Författaren och investeraren Magnus Andersson.