Senast uppdaterad 15 mars, 2023 Kategori 2023: Vår
Fakta

Författare: Cristofer Andersson
Utkommer: 23 mars 2023
Antal sidor: 256
Format: 135 x 210 (flexband)
ISBN:9789188699879


Presskontakt:
David Stark
[email protected] 
070-3283881


Boken för investerare som vill slå aktiemarknaden.

Mentala modeller är konstruktioner i sinnet som formar tankeprocesser, beteenden och svar på situationer. Se dem som ramar på en tavla. Beroende på vilka ramar du har kommer tavlan att te sig annorlunda, eller hur? Motivet är detsamma, men din upplevelse och din tolkning påverkas av ramarna. Det är exakt så som mentala modeller ska användas.

Utan dessa ramar förmår du inte att ta ett steg tillbaka och studera en situation från andra synvinklar. Du ser bara myntets ena sida och inte dess två- eller tredimensionella. Dessa ramar kan vara avgörande för investeraren, säger författaren.

Cristofer Andersson, lärare och framgångsrik investerare, ligger bland annat bakom de hyllade och framgångsrika böckerna Börspsykologi och Mer börspsykologi. I nya boken delar han konkret och pedagogiskt med sig av nya kunskaper för att överlista aktiemarknaden.

Dessutom skriver börsprofilen för första gången utlämnande om sin egen, personliga utveckling.

Sagt om boken:

”Självutlämnande, inbjudande och träffsäkert tar Cristofer med läsaren på en vandring om viktiga aspekter av investeringar.”
/Erik Selin, börsmiljardär/grundare AB Balder

”Cristofer binder, på ett underhållande sätt, ihop historiska händelser med investeringsfilosofi och beskriver väl hur vår hjärna spelar oss spratt vid investeringsbeslut. Mycket läsvärt!”
/Ola Rollén, ordförande i Hexagon

”Viktiga modeller inte bara för investeringar, utan också för livet. Cristofer lyckas ännu en gång förmedla vikten av de mjuka värdena i investeringar.”
Mats Qviberg, finansman

”Cristofer har skrivit ännu en bok som kan hjälpa investerare till lyckade investeringar.”
Per-Håkan Börjesson, grundare och vd för Invest AB Spiltan

”Cristofer blandar biologi, fysisk, historia, psykologi, evolution och filosofi och visar hur dessa vetenskaper kan hjälpa investerare att nå än högre avkastning. En härlig bok!”
Andreas Brock, fondförvaltare på Coeli Global