Nu packar vi pugbilen och annat gult – laddar upp med nyheter och beger oss sydvästut! 

Då var det alltså dags – det vankas Sveriges största bokmässa och självklart finner du Pug Förlag på plats! I vanlig ordning hänger vi torsdag–söndag i mässans gulaste monter (närmare bestämt nummer B01:20).

I år vill vi lova att ett besök hos oss smakar ännu lite bättre än vanligt. Med oss har vi nämligen det nybakade verket Kakburken (och ett gäng riktigt smarriga bjudkakor). Nyheterna slutar förstås inte där – vi dukar upp ett helt smörgåsbord med purfärskingar som: Hejdå stress! En guide för återhämtare och berörda, Gunde Svan som indian – som helårsplan, Roliga katters kattkalender och En liten bok om mina böcker. Allt till ruggigt bra priser!

I montern finner du förstås även en hel del humor, men denna gång har vi också något för dig som är nyfiken på framtiden superkäk, funderar på hur du kan ta dig ur det ökända ekorrhjulet, undrar vad som försiggår i huvudet på en ofiltrerad småbarnsmamma eller vill nörda in dig i vedspiseldning. Helt enkelt en lite roligare blandning.

Mer är något annat är vi dock där för att träffa dig! Spontanbesök välkomnas varmt och schemat inrymmer därför massor av tid till just bara häng! Skulle du istället vilja boka in ett litet möte går det naturligtvis alldeles utmärkt!

Under lördagen laddar vi upp med författarbesök. Kom och träffa Instagramprofilen Michael Holmquist (@gundesvansomindian), snacka med Stefan Holm och Jessica Eriksson (bakom barnbokssuccén Zombien i kombin) eller var med på Kakburksträff med några av Sveriges största bakentusiaster!

Blir du hemma under mässhelgen? Misströsta inte! Vår shop är laddad med riktigt goa priser!

Hoppas vi ses!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *