Utlottningen är nu avslutad. Du hittar boken i din butik eller hos oss!

Snart släpps den spännande boken om samspelet mellan hundar och oss människor!

Genom att anmäla dig nedan deltar du i utlottningen av nya boken Hund och människa emellan, som släpps den 28/10. I vinnarpaketen kommer också en tygväska med ett urgulligt hundmotiv. Du kommer också få information om boken och de kampanjer som planeras.

Oavsett du vinner eller ej kommer du nämligen få ett finfint erbjudande när boken släpps. Och vi behandlar förstås din mejladress på ett helt reko sätt, läs mer om det här

Kort om boken:

I Hund och människa emellan guidas vi i hundars egenskaper och beteenden på ett vetenskapligt men personligt sätt. Författarens egna erfarenheter, både i egenskap av hundägare och expert på beteenden och samspel mellan människa och hund, lyser igenom och gripande berättelser varvas med praktiska råd. Vi får i boken lära oss om hundars förmågor och känslor, betydelsen av hundträning och hur det har förändrats över tid, antrozoologisk forskning och vad som egentligen utmärker en hund, läkande relationer och så mycket mer. Läs mer om boken här.

Författaren Therese Lilliesköld är också föreläsare och antrozoolog, specialiserad på beteenden hos framför allt hund och katt. Hon har tidigare släppt faktaboken Katt och människa emellan (2019) och självbiografin När elefanter drömmer (2020).

Utdrag ur boken:

Tygväskan, som skickas med till vinnarna:

Missa inte att anmäla dig till utlottningen ovan!