Senast uppdaterad 19 maj, 2017 Kategori Arkiv
Fakta

Titel: Den fascinerande fotbollsregeln och andra språkfenomen
Författare: Lotten Bergman, Stellan Löfving
Utkommer: 9 november 2017
Antal sidor: 320

 Gör som tusentals andra – följ Skrattande språkpoliser på Facebook.


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


Vad innebär egentligen den fascinerande fotbollsregeln? Klarar vi svenskar oss verkligen med de ord vi har? Och hur gick det till när kanslisvenskan bragtes om livet?

Svaret på dessa och många andra livsavgörande frågor får du i den humoristiska språkboken Den fascinerande fotbollsregeln och andra språkfenomen.

Författarna Lotten Bergman och Stellan Löfving vill utbilda och underhålla, en uppgift som de tar på allra största allvar. Med humor, pedagogik och djup kunskap sprider författarparet ljus över många av det svenska språkets största mysterier. Den här boken liknar inget annat i språkavdelningen!

Lotten Bergman är känd som den skrattande språkpolisen, men också redaktör, bloggdrottning och radiopratare. Hon är en flitig föreläsare i ämnet ”svenska skrivregler” och älskar korrekturläsning.

Stellan Löfving är journalist, kommunikationskonsult och humorboksförfattare. Han är också en av männen bakom internetsuccéer som Skyltat och Sverige mot särskrivning – Facebooksidan med hela 160 000 följare. Och han hatar korrekturläsning.

Lotten Bergman.
Stellan Löfving.