Senast uppdaterad 20 maj, 2017 Kategori Höst 2017
Humor
Klicka pÄ bilden för högupplöst version

– 28 roliga portrĂ€tt som vykortspamflett

Titel: Gunde Svan som indian
Författare: Mikael Holmquist
Utkommer: 3 oktober 2017
Antal vykort: 28

 Följ Sveriges roligaste instagramkonto! 

Kontakta oss gÀrna för mer information om boken eller intervjuförfrÄgningar! HÀr hittar du ett hav (nÄja) av pressmaterial.

Vill du vinna ett ex av boken? AnmÀl dig hÀr!   

85 000 följare kan inte ha fel – @gundesvansomindian är bland det absolut roligaste som har hänt instagram! Konceptet är enkelt men kreativt: ta en kändis, rimma på hens namn och illustrera. Och vips har du en Gunde Svan som indian! Eller en Kristina Lugn i mikrovågsugn … Skratteffekten är omedelbar och drabbar kort sagt alla.

På nätet är bilderna en snackis och när de släpptes som posters och spel slog säljet i taket lika snabbt som Janne Schaffer när han jagas av giraffer. Memoryspelet har redan sålt i 2000 exemplar.

Mikael Holmquist som skapar bilderna jobbar till vardags som webbutvecklare. Han började skapa de ordlekande bilderna på skoj men blev snart beroende av dem – precis som hans tusentals följare är. Och kändisarna själva? Jo, de gillar och återpostar ofta de komiska konstverken i sina egna sociala kanaler.

Gunde Svan som Indian är vykortsboken som du gärna har framme på soffbordet, ger bort i present, skickar – eller ramar in – vykort ur. Helt enkelt en underbar källa till ögonblicklig glädje och högljudda skratt!

Vill du vinna ett ex av boken? AnmÀl dig hÀr!