Senast uppdaterad 26 juni, 2017 Kategori Arkiv
Fakta

Titel: Hej, jag heter Mirza och jag är influencer 
Författare: Mirza Bico
Utkommer: Våren 2018
Antal sidor: ca 200

Gör som miljoner andra – följ Mirzas humorkonto på Instagram!


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


14 år gammal hörde han av sig till Isabella ”Blondinbella” Löwengrip på Facebook med lite idéer om hur hon kunde sköta kontot bättre. Två veckor senare var han anställd som social media manager och lyfte hennes närvaro till helt nya höjder. Redan då kände han det instinktivt: ”Det här kommer jag att jobba med resten av mitt liv”.

Idag har Mirza Bico hunnit bli 22 år, har sitt eget aktiebolag, är ute och föreläser för framgångsrika VD:ar och inte minst – driver ett av Sveriges största och snabbast växande instagramkonton @ellentvshow med över 2,3 miljoner följare (år 2018).

Han är den som många unga drömmer om att bli, som många företag vill jobba med och som många äldre vill förstå sig på: en influencer.

Och i den här boken berättar han just det som så väldigt många vill veta: vad är egentligen en influencer och hur blir man en sån? Vad gör man hela dagarna och hur tjänar man pengar? Hur fungerar det med samarbeten och vad bör båda den ena och den andra partnern tänka på? Vad krävs för att få miljontals dedikerade följare i hela världen – och konstant locka fler?

Svaren på det och mycket annat du inte ens visste att du borde ha frågor om får du i den här boken: Hej, jag heter Mirza och jag är influencer.

Författaren och influencern Mirza Bico.