Senast uppdaterad 27 juni, 2017 Kategori Arkiv
Humor

Titel: Skyltat – på väg
Författare: Stellan Löfving & David Stark
Utkommer: April 2018
Antal sidor: 96

Gör som omkring många tusen andra humorister – följ Skyltat på Facebook!


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


”Felstavat, felformulerat eller bara lite kul.”  Så sammanfattar man nog bäst skyltat.se – en av Sveriges populäraste humorsajter med omkring tusentals följare på Facebook.

Här har författarna David Stark och Stellan Löfving sedan starten 2009 dagligen samlat och delat roliga skyltar, lustiga sajter, knasiga rubriker och allt annat som passar in i en rejält tillskruvad mall.

Eller som författarna själva uttrycker det:

”Vi gillar budskap som gick bort sig på vägen till mottagaren.”

Skyltat – på väg är den första Skyltat-samlingen i bokform. Här skrattar vi gott åt de mest hyllade, förbryllande, märkliga och nästan overkligt roliga skyltar som dyker upp på vår väg genom Sverige. Det perfekta tidsfördrivet på bilresan, i fjällstugan och båten, bland myggorna på landet eller sandkornen på stranden.

Precis som på sajten och Facebooksidan är en stor del av innehållet följarnas egna bidrag. Det är en av framgångsfaktorerna bakom skyltat.se, att alla kan bidra till den skrattretande upplevelsen. Och det ökar förstås också intresset när nu en bok – bokstavligt talat – är på väg.

David Stark är förläggare, innehållsstrateg och humorförfattare med sju böcker i bagaget. Tillsammans med konsulten och författaren Stellan Löfving har han bland annat gjort särskrivningsboken Kassa personalen rekommenderar och succén Skum kanin med ananassmak som till dags dato (våren 2018) sålt i över 17 000 exemplar.

Författarna Stellan Löfving och David Stark.