Kakburken – hela Sveriges bästa bakverk - Pug Förlag
Senast uppdaterad 3 juni, 2019 Kategori Fakta
Tidigare utgivning
Klicka på bilden för högupplöst version.

Titel: Kakburken – hela Sveriges bästa bakverk
Författare: Mia Öhrn
Utkommer: September 2019
ISBN:
9789188699251

Gör som tusentals andra baktokiga svenskar, joina Facebookgruppen Kakburken!

Kontakta oss gärna för mer information om boken eller intervjuförfrågningar! Högupplösta pressbilder och pressmeddelande för nedladdning hittar du här!

Ren och skär bakglädje från Sveriges alla köksvrår!
Kakburken är inte bara en burk med oemotståndliga godsaker, det är också en av Sveriges största och mest populära grupper för bakintresserade på Facebook. Här delar nära 90 000 personer dagligen med sig av recept, tips och bakglädje från landets alla hörn. I boken Kakburken har den renommerade konditorn Mia Öhrn bakat 50 av de fantastiska recept som delats i den passionerade bakgruppen.

Från mormors mästerverk till moderna munsbitar
Kakburken bjuder såväl på baktradition som innovation och rymmer både tolkningar på våra mest klassiska bakverk och läckerheter som mormor nödvändigtvis inte känner igen. Jämte ljuvliga bilder och lättfattliga recept (som även en nybörjare kan förstå och våga sig på) innehåller boken handfasta tips och råd som gör bakäventyren roligare, mer utmanande eller ibland bara något mindre bångstyriga.

Om författaren
Mia Öhrn är en kakälskande konditor, matskribent och kursledare med ett flertal storsäljande böcker i bagaget. Hon anser sig själv ha världens roligaste jobb och ägnar dagarna åt att baka kakor och skapa recept för uppdragsgivare som Allt om Mat, Mer Smak, Kit Mat och Amelia. Mia driver dessutom kökstudion Matlabbet i Stockholm där hon bland annat håller populära bakningskurser. 2015 arbetade hon fram den nya upplagan av Sveriges bäst säljande bok Sju sorters kakor och hon står också bland annat bakom boken Kladdkakor som sålt i 200 000 exemplar.