Senast uppdaterad 16 november, 2020 Kategori Arkiv

Titel: Mer börspsykologi – mentala verktyg för att överlista aktiemarknaden
Författare: Cristofer Andersson
Utkommer: Mars 2021
Antal sidor: 350
ISBN:
9789188699503


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


Djupare ner i den beteendeekonomiska sfären
Oavsett om det råder tjur- eller björnmarknad spelar psykologin inom investeringar alltid en huvudroll. I sin första bok, den hyllade Börspsykologi – så blir du en bättre investerare, introducerade och förklarade Cristofer Andersson många av de mentala fallgropar som ständigt lurar i skuggorna för alla investerare oavsett erfarenhet.

I denna uppföljare, som både till antalet sidor och antalet psykologiska fällor som presenteras är betydligt mer omfattande, fortsätter författaren den påbörjade resan in i investerarens psyke.

Vad är egentligen risk och hur reflekterar vi kring det? Varför upplever vi alltid en sorts iver att utföra en aktivitet när något extraordinärt inträffar i portföljen? Tror du på slumpen och har du alla verktyg i din verktygslåda? Är du en scout, eller soldat? 

Mer börspsykologi ger oss precis det den säger: mer av det som på djupet kan skapa riktigt lyckade och hållbara investeringar.

Författaren Cristofer Andersson.

Röster om boken

”Cristofer fortsätter att undervisa om alla de mentala fallgroparna för investerare. Denna bok är minst lika intressant och givande som den första.” 
Mats Qviberg, finansman

”Cristofer kondenserar hundratals manår av forskning inom behavioral finance i sin egen unika stil. Både kostnaden för boken och tiden den tar att läsa är lätta att räkna hem på några få undvikta misstag.”
Erik Sprinchorn, förvaltare

”Börspsykologen Cristofer Andersson fortsätter utforskandet av vårt inre för att vi ska bli bättre investerare. Uppföljaren är lika oumbärlig som ettan för dig som vill fördjupa dig i ditt inre för att öka aktieavkastningen.”
Karl Lans, ekonomijournalist och aktieanalytiker på Placera