Senast uppdaterad 29 juni, 2017 Kategori Arkiv
Fakta
Humor

Titel: Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje
Författare: Karin Adelsköld
Utkommer: Mars 2018
Antal sidor: ca 150

Häng med Karin på Instagram!
 Eller följ hennes liv på Twitter.
 Hon bidrar även med skratt och igenkänning på Facebook.


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


Humor mot utmattning, fungerar det? Och behöver vi verkligen skratta mer på våra arbetsplatser? Så in i bomben!

Forskningsresultaten är tydliga: glada anställda presterar bättre, medarbetare som har kul känner minskad stress och kunder som får skratta köper mer. Dessutom och inte minst: humor är en riktigt effektiv metod för god arbetsmiljö och färre sjukskrivningar.

Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje är den enda i sitt slag: en självutlämnande guide för att må bättre genom mer humor på jobbet. Karin Adelsköld är hyllad komiker, författare, journalist och föreläsare som under flera år jobbat heltid med att humorcoacha svenska företag och myndigheter. Men hon har också själv erfarenhet av utmattning – 2016 sprang hon (för andra gången) in i väggen – och vet därför att humor är något att ta på största allvar. Och ett viktigt verktyg för att hantera stress i vardagen.

Boken ger läsaren en nära inblick i Karins liv som utmattad och vägen tillbaka. Men den är också en konkret guide för att – utifrån den senaste humorforskningen – skapa en kul arbetsplats och mer arbetsglädje. Oavsett vem du är, vad du jobbar med och var. Och oavsett du har ”gått in i väggen” och vill ta dig tillbaka,  är i riskzonen för att hamna där eller helt enkelt ”bara” är uttråkad på jobbet.

Författaren Karin Adelsköld.