Karin Adelskölds självbiografiska humorguide Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje har knappt varit ute i en månad och redan gjort succé. Bokbloggarna älskar den, journalisterna likaså. ”Som en schweizisk armékniv full av små verktyg”, sa exempelvis Correns Carina Glenning om boken. Och efter Karins framträdande i TV Nyhetsmorgon i påskas ramlade de positiva kommentarerna in, från tittare som inspirerats och känt sig peppade.

Men det inte alla som orkar, kan eller herregud känner att de hinner läsa en bok. Särskilt inte om man själv varit eller är på gränsen till utmattad (och kanske just därför så gärna egentligen vill läsa den). Inte minst därför har det hela tiden känts självklart att också ge ut den här boken som ljudbok – och den härligheten, den kommer NU!

Du hittar ljudboksversionen av Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje på exempelvis Adlibris, Bokus, Storytel, Nextory, Bookmate och till utlåning på närmsta bibliotek. Och ja, självklart är det Karin själv som läst in den!

Rolig, viktig lyssning önskar vi på Pug Förlag (tillsammans med fantastiska Gabriella Lahti Media och Ulf Lindholm som producerat ljudboken).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *