Nu kommer äntligen uppföljaren till fjolårets succé i husdjurs- och humorhyllan, Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad, som hyllats av kattälskare Sverige över.

I vart tredje svenskt hushåll finns ett sällskapsdjur. Och med över 1,2 miljoner registrerade katter är missen det populäraste husdjuret av alla. Med tanke på detta är det kanske inte så konstigt att så många också tycks gilla kattlitteratur!

I boken Jag älskar att bara vara så länge jag är i vägen som släpps den 20 september har det ordlekande författarparet Jennifer Bark och Stellan Löfving fortsatt gräva ner sig i den egensinniga kattens liv och presumtiva  funderingar. Med humor och livlig fantasi sätter de ord på ytterligare 62 underbara katters tankar, i situationer som varenda kattägare garanterat känner igen sig i.

– Responsen på den första boken har varit helt fantastisk och många har efterfrågat mer, så det hade nästan varit tjänstefel att inte komma med en uppföljare, säger Jennifer Bark.

Precis som förlagan är Jag älskar att bara vara så länge jag är i vägen också fylld av fantastiska bilder på några av Sveriges alla oemotståndliga kissar.

– Att jobba med den här boken har verkligen varit en ynnest rakt igenom. Vem vill inte vältra sig i gulliga kattbilder liksom? säger Stellan Löfving.

Poesiduon Bark & Löfving har förutom den tidigare kattframgången författat ett flertal uppmärksammade böcker inom genrerna fakta och humor. De är också med och driver Sveriges största kattsida på Facebook, Roliga katter, med nära 40 000 svenska följare.

Här hittar du högupplösta pressbilder. Boken köper du överallt där du normalt köper böcker eller på pugshop.se

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *