Vad vore väl livet om det inte vore ett hundliv? Nu kommer boken som med full fantasi, underfundig humor och härliga hundbilder sätter vovvar och deras sinnen i fokus.

Det är inte för intet som hunden ofta kallas människans bästa vän – många kan inte tänka sig livet utan dessa fyrbenta glädjespridare.

Jag skäller sällan men när jag gör det är det helt utan anledning är boken som med oemotståndliga bilder och fiktiva (men fullt tänkbara) hundtankar, ömsint, poetiskt och inte minst humoristiskt får alla hundälskare på fall.

– Givetvis har min hund, precis som alla andra hundar, alltid sina skäl när hon skäller. Jag som simpel människa kan ju däremot slita mitt hår efter en rimlig anledning, säger författaren och mopsägaren Jennifer Bark.

Med sina hundratals hundstrofer fördelade på femtioelva dikter hoppas hon bjuda Sveriges alla hundvänner på såväl igenkänning som varma skratt. Om inte, tror hon, är det omöjligt att värja sig mot sötheten hos de många pälsklingar som ler mot en i boken. Plattnosade, spetsnosade, fluffiga, toviga, nakna, skrynkliga, jättestora, pyttesmå …

– Det är en salig blandning fyrbenta som jag tillsammans med följare och vänner samlat i boken. Både populära och mer ovanliga raser får vara med och, så att säga, säga sitt. En riktig hundfest alltså! säger Jennifer.

Kanske är det få som älskar när en hund skäller, men det finns minst femtioelva anledningar för alla hundälskare därute att älska den här boken.


Jennifer Bark är passionerad ordvrängare/förläggare som tidigare författat böcker som Sveriges roligaste tabbar, Älska chili, ”Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre” och, förstås, kattpoesiverket ”Förlåt att jag väckte dig, jag vara bara uttråkad”.

Flera av bilderna som är med i den aktuella hundboken är hjärtliga bidrag från vänner och följare av Facebooksidan Älskade hund som Jennifer driver tillsammans med sin man.

Här hittar du högupplösta pressbilder. Boken köper du överallt där du normalt köper böcker eller signerad på pugshop.se!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *