Han kan knappt hantera en dator, men han har lärt sig att twittra. Och som han twittrar, Glenn Hysén! Idag har han ett av Sveriges populäraste konton med över 200 000 följare som bjuds på dagliga doser värme och skratt. Nu samlas de allra roligaste inläggen, citaten och ordvitsarna i humorboken ”Bäst of Glenn – tankar och tweets från internets goaste gubbe”.

Boken som ges ut på nystartade Pug Förlag är ett drömverk för Sveriges alla Glenn-fans. Och författaren själv ett levande bevis på att vem som helst kan lyckas på nätet, enligt enklaste möjliga recept:

– Vara bara dig själv. Och avsluta alla tweets med nåt trevligt. Var lite snälla med varandra!

När andra kändisar knappt svarar på tilltal i sociala medier gör Glenn tvärtom. Lika mycket som han gillar att tjöta med folk på gatan, lika gärna svarar han på frågor och bjuder på sig själv digitalt. Något som gjort @glenn_hysen lika poppis på nätet som han en gång var på fotbollsplan. Liksom, ingen twittrar ordvits som han!

Jesus fick frågan, Vad gör du i påsk? Vet inte sa han, jag har inget spikat!!! Ha d gott. Glenn.

I Bäst of Glenn samlas inte bara de allra roligaste inläggen från Twitter utan givetvis även älskade uppdateringar på Facebook liksom en hel del skrönor, glennologi och uttalanden som tagit svenska folket med storm.

Alla heter kanske inte Glenn i Göteborg – men varenda en som har lyckan att snubbla över honom faller. Något som Glenn Hysén själv, som med det mesta annat, förstås ser ödmjukt på.

– Äh, det är väl inget märkvärdigt. Jag försöker bara vara mig själv och alla älskar ju ett gött skämt!

Det härliga humorverket rullar ut i handeln 23 mars och man behöver inte vara fotbollstokig för att göra vågen åt det. Eller ens särskilt bra på sociala medier. Som Glenn en gång själv sagt:

Den 11 januari 2012 fyller jag ett år på Twitter! Herregud! 2011 lärde jag mig Twitter! Jag som kan knappt kan koka kaffe. Ha d gott. Glenn.


För frågor, intervjuer och mer pressmaterial, hör gärna av er till:
Jennifer Bark, PR-ansvarig
Tfn: 073-535 62 63
E-post: [email protected]    

Här hittar ni pressbilder och här kan ni läsa ännu mer om boken!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *