Har du också tröttnat på allt tyckande? Nu kommer humorboken som ställer tycka-till-samhället på sin spets och skarpsinnigt driver med vår åsiktsspäckade samtid.

”Hur upplevde du bagage-incheckningen?”, ”Är du nöjd med ditt hotellbesök?”, ”Hur fräsch är din upplevelse av grönsaksdisken?” .

Överallt och mest hela tiden blir vi ombedda att göra val, tycka till och betygsätta, även i de mest triviala situationerna.

I boken Hur var din upplevelse? tar komikerna Tobias Persson och Gussy Löwenhielm vårt ofta bisarra åsiktssamhälle ett steg längre – och gör det plötsligt riktigt roligt att både tycka till och göra val.

– Ju mer man skärskådar alla åsiktsuppmaningar och den konstanta uppmuntran om hur mycket ”just din röst är värd”, desto mer absurt blir det. Det finns en hel industri bara kring de där smiley-maskinerna i butik, men frågan är vad butiksinnehavaren gör med infon ”30 glad, 23 arg och 2 apatisk”, säger Tobias Persson. 

Åsikter, valmöjligheter och absurditet är också fundamentet i Hur var din upplevelse? Boken, som innehåller en mängd fyndigt illustrerade frågeformulär, är som en enda lång åsiktskorridor där skratten studsar tätt mellan väggarna.

– Man kan kalla det ”opinion med en twist”, något som alla förvisso kan tycka till om men framförallt i alla lägen garva åt, säger Gussy Löwenhielm.

Hur var din upplevelse? släpps tillsammans med en standup-show på samma tema under Lund Comedy Festival den 31 augusti och kommer samtidigt ut i butik över hela landet.

Här hittar du högupplösta pressbilder. Boken köper du överallt där du normalt köper böcker och på pugshop.se!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *