Vilken blir årets stora semmelinnovation?
En hot shot såklart!

– Många har försökt ta fram en hot shot som smakar semla, men ingen har lyckats … förrän nu, säger Petter Bristav själv om sitt alster.

I slutet av förra året gjorde han sig känd för något annat än att turnera runt och uppträda på landets största stand up-scener. Med sin bok 40 väldigt goda hot shots såg han nämligen till att blåsa nytt liv i 90-talsklassikern hot shot – till bartendernas stora förtret.

– Med extremt mycket fritid och en någorlunda livlig fantasi kommer man långt. Eller ja, i mitt fall tar fantasin slut efter 40 hot shots, säger han om boken.

Bristavs fettisdagsbidrag består av Galliano Amaretto, kaffe och vispad grädde – och toppas förstås med ett sockerpudrat semmellock.

För den som inte gillar semlor bjuder 40 väldigt goda hot shots på en mängd andra datumspecifika godbitar, som ”Alla hjärtans hot shot” eller den för alla tillfällen passande kanelbulleshotten. Bristav toppar förstås de heltokiga recepten med minst lika tokiga historier.

Boken har snabbt blivit en klassiker som bland annat bidragit till en lavinartad försäljningsökning av likören Galliano.

Receptet, och mer information om boken, hittar du här: 40 väldigt goda hot shots.

KONTAKT
För frågor, intervjuer & pressbilder:
David Stark
Tfn: 070-328 38 81
E-post: [email protected]

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *