Fjolårets debutbok har hyllats i investerarkretsar. Nu kommer författaren Cristofer Andersson med uppföljaren Mer börspsykologi, en djuplodande guide till att överlista aktiemarknaden – oavsett om börsen går upp eller ner.

Att ha hyfsad koll på aktiemarknaden är en sak. Men att lyckas som investerare handlar om så mycket mer än sakkunskap, tradingappar och fina finanstermer. Är du inte rustad att förhålla dig till ditt eget psyke kommer börsen att sluka dig levande.

– Mentala fallgropar är inget isolerat börsfenomen, det finns många situationer där du lätt kan ”dras med” och agera obetänkt. Men när pengar är inblandade kan det snabbt få ödesdigra konsekvenser, säger författaren Cristofer Andersson, pedagog och framgångsrik investerare sedan många år.

Hands on med hjärnan i fokus
I den nya boken Mer börspsykologi – mentala verktyg för att överlista aktiemarknaden dyker Cristofer Andersson djupt i det mänskliga psyket och förser oss med hela verktygslådan för långsiktigt framgångsrika investeringar. I tät dialog med den senaste forskningen lotsas vi genom tvärvetenskapliga ämnen och strategier på ett lättbegripligt och pedagogiskt sätt.

– Att fatta kvalificerade investeringsbeslut ska inte behöva vara en svår sak. Ett första steg är att bli medveten om att man faktiskt inte vet allt. Självinsikt är alltid en god vän, men på börsen helt ovärderlig, säger Cristofer Andersson.

För investerare på alla nivåer
Kunskap, självkännedom, ödmjukhet och repetition är alla nycklar för att lyckas på aktiemarknaden och det är precis vad Mer börspsykologi bjuder på. Liksom debut- succén har boken rönt uppskattning hos många namnkunniga finansprofiler; Mats Qviberg, Sven Hagströmer och Erik Sprinchorn är bara några som lovordar den. Men boken är inte enbart förbehållen ”börshajar”, nyfikna förstagångsinvesterare har precis lika mycket att hämta i denna investeringspsykologiska guldgruva.

Mer börspsykologi –  mentala verktyg för att överlista aktiemarknaden släpps den 25 mars 2021 och finns tillgänglig bland annat på pug.se. Pressmaterial för nedladdning hittar du här.


Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected]
073-535 62 63


 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *