Utlottningen är avslutad och tre lyckliga vinnare korade.

Boken hittar du här!

Mer om boken:

Alla tjänar på att läsa Sprinchorn och Anderssons inspirerande och praktiska reflektioner. Den här boken ger stor avkastning utan initial uppoffring.”
/Karl-Mikael Syding, Hedgefondförvaltare

Den mångårige investeraren och fondförvaltaren Erik Sprinchorn och privatinvesteraren Cristofer Andersson tar sig här an ett grandiost projekt att presentera mentala tankemodeller och utgångspunkter som både investerare och privatpersoner kan dra nytta av. Via besök i såväl antikens värld som hos Candide och Kafka guidar de oss genom frågeställningar och perspektiv som sällan lyfts in i aktiesfären.

Varför lockas vi av berättelser och vilka risker finns det med att vi gör det? Ska en investerare ha ett optimistiskt eller ett pessimistiskt kynne – och varför? Vad kan vi lära oss av historiska händelser?

Livet, börsen och allting är i det närmsta en slags Liftarens guide till galaxen för investerare. Den ställer de stora frågorna, men är också konkret och ger användbara råd.

Meriterad duo
Erik Sprinchorn är grundare av TIN Fonder med fokus på investeringar i bland annat hälsa och teknik. Han har drygt 25 års erfarenhet från aktiemarknaden som analytiker och förvaltare inom stora bolag som SEB, Alecta och Swedbank Robur.

Privatinvesteraren Cristofer Andersson är gymnasielärare i svenska och historia och har ett antal framgångsrika titlar bakom sig. Börspsykologi och Mer börspsykologi (Pug Förlag 2020/2021) har tillsammans sålt i över 10 000 exemplar. Hösten 2021 är han också aktuell med den historiska romanen Gaius Marius: Roms tredje grundare – Novus Homo.