Samtidigt som de första beställningarna på vårens böcker – förlagets första böcker – trillar in arbetas det flitigt med innehållet. Den 6 april släpps ”Älska chili” och just nu skrivs det på ett håll, lagas mat på ett annat och formges på ett tredje.

Bakom all form står Jonas Larsson, medförfattaren och AD:n som tre år i rad vunnit Publishingpriset med finfina magasinet Hallen. Jonas har nu tagit fram grundformen till chiliboken och då kan vi ju inte vara sämre än att vi bjussar på några heta smakprov (om än i lågupplöst format), eller hur?

”Kungarna av Klippan”, kapitlet där medförfattare Björn väljer ut sina favoritchilisar:

Alska_chili_Kickstarter23

Och Blondie får vara med förstås. I boken reder vi ut om sorten är så svensk som det verkligen sägs. Svaret hittade vi i Vinslöv.

Alska_chili_Kickstarter1

Och mat blir det förstås. Rätt hett!

Alska_chili_Kickstarter4

Kapitlet är minst sagt matigt och ska förhoppningsvis komma till både nytta och nöje. Det blir allt från sill och snaps till varmrätter. Som den här, bläckfiskpastan med tjong!

Alska_chili_Kickstarter5

Och så lite sex på det. I kapitlet ”Blir det hetare i halmen med chili?” reder vi ut vad som är sant och falsk när det kommer till vår älskade frukt.

Alska_chili_Kickstarter24

 

Som ni märker, vi tar det allt annat än chill. Puggen hälsar. Vi hörs!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *