Samtidigt som de första beställningarna på vårens böcker – förlagets första böcker – trillar in arbetas det flitigt med innehållet. Den 6 april släpps ”Älska chili” och just nu skrivs det på ett håll, lagas mat på ett annat och formges på ett tredje.
Bakom all form står Jonas Larsson, medförfattaren och AD:n som tre år i rad vunnit Publishingpriset med finfina magasinet Hallen. Jonas har nu tagit fram grundformen till chiliboken och då kan vi ju inte vara sämre än att vi bjussar på några heta smakprov (om än i lågupplöst format), eller hur?
”Kungarna av Klippan”, kapitlet där medförfattare Björn väljer ut sina favoritchilisar:
Och Blondie får vara med förstås. I boken reder vi ut om sorten är så svensk som det verkligen sägs. Svaret hittade vi i Vinslöv.
Och mat blir det förstås. Rätt hett!
Kapitlet är minst sagt matigt och ska förhoppningsvis komma till både nytta och nöje. Det blir allt från sill och snaps till varmrätter. Som den här, bläckfiskpastan med tjong!
Och så lite sex på det. I kapitlet ”Blir det hetare i halmen med chili?” reder vi ut vad som är sant och falsk när det kommer till vår älskade frukt.
Som ni märker, vi tar det allt annat än chill. Puggen hälsar. Vi hörs!