I förra veckan fick vi lov att dela den goda nyheten om att Stall Smultronbackens käpphästar, en av våra hittills mest populära böcker, nominerats till årets upplaga av Publishingpriset. Och nu har vi äran att följa upp med en nyhet av närliggande slag: nämligen att boken Om farfar stannat där, då hade jag inte funnits här nominerats till Svenska Designpriset 2018 i kategorin Redaktionellt: bok & print.

Svenska Designpriset är en tävling i design som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden och som arrangeras av Batteri Kommunikation AB. En diger jury är med och väljer ut de nominerade bidragen, men vem som i slutänden vinner är upp till folk i allmänhet.

Med andra ord, gillar du formgivingen av ”Farfarboken” (som vi internt har en tendens att kalla den) lika mycket som vi, får du gärna bidra med en röst på den. En röst som i praktiken är en röst på den fantastiska Fredrik Marcus, författare, initiativtagare och designer av boken, samt på den storslagna Patric Leo, formgivare av såväl omslag som inlaga.

Röstningen äger rum 3-9 september på Svenska Designprisets sajt och vi tackar förstås ödmjukast om du kommer ihåg det (följer du oss i sociala medier ser vi om inte annat till att du blir påmind ?).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *