Barn och ungdomar (liksom föräldrar och recensenter) runtom i Sverige har redan hunnit hylla och älska boken i omgångar. Så pass mycket att vi fått göra nytryck på nytryck, fått turnera med boken på några av Sveriges största hästevent, fått in den i hyllan på butiker som Panduro och fått den att stå kvar i den fysiska bokhandeln, trots att det var ett år sedan denna hästkraft till bok släpptes.

Med det som bakgrund känns det riktigt fint att få markera ett strålande år med en härlig nominering: nämligen nomineringen till Publishingpriset 2018, i kategorin Fackböcker för barn och unga. (Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker som sedan 1990 har tilldelats ”lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation”).

Heja käpphästarna, heja Lisa och Elsa (de eminenta författarna), heja Heja Ferdinand (som formgivit inlagan), heja Mystical Garden Design (omslagsbakaren), heja Cajsa (formidabel fotograf) och lite heja oss, när vi ändå håller på.

 

One Comment

  1. Pingback: Rösta på höstens viktigaste bok – nominerad till Svenska Designpriset | Pug Förlag

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *