Inte för att ta udden av en fantastisk bokvår (alltså verkligen, vår vår är en att längta efter) – men vi kan inte låta bli att redan nu också börja tråna efter höst (förlåt). Särskilt som en av våra höstförfattare råkar vara i ropet, bitvis för exakt det som hans kommande bok ska handla om.

Ja, ”bitvis” var ordet. Och Holm var namnet. Ni som följer våra ömsom litterära, ömsom hundkära äventyr på till exempel Instagram har sedan innan kanske en liten aning om vad det hela handlar om …


Foto: Mikael Solebris

Precis. I höst satsar vi bokstavligt talat högt och ger ut boken ”Svenska sportbitar – byggt och berättat av Stefan Holm”Med andra ord: en rad klassiska, svenska sportögonblick, återgivna både i legobitar och ord av en höjdhoppande OS- och VM-medaljör med ett brinnande intresse för kreativa klossbyggen.

Känns det ologiskt?  Behöver du lite mer bakgrund? Passa då på att bränna av åtminstone bitar av senaste avsnittet av Gokväll där Stefan Holm ger personliga smakprov på det som i höst blir bok. Ett höjdaravsnitt, om vi får säga det själva. Men det klart, så blir det ju när höjdarförfattare gästar studion.

 

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *