Senast uppdaterad 21 maj, 2017 Kategori Arkiv
Barn
Fakta

Titel: Stall Smultronbackens Käpphästar – tips, tutorials & snilleblixtar
Författare: Lisa Filipsdotter, Elsa Högberg
Utkommer: 7 september 2017
Antal sidor: ca 140 (Obs! Mall ingår, såklart)

 Följ Sveriges första och största käpphästkonto!


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


Stall Smultronbacken är inte riktigt som andra stall. Det är Sveriges största klubb, stall och pysselfabrik – för käpphästar! Här tillverkas inte bara hästar och tillbehör, här ordnas också dressyrkurser, hopptävlingar och Käpphäst-SM.

Att käpphästen är tidlös är verkligen något som internet idag bevisar. Intresset för att tillverka, pyssla om, sälja, köpa och rida runt på dessa pinnpållar har det senaste året exploderat på sociala medier. Den som googlar lite förstår snart!

Stall Smultronbackens Käpphästar – tips, tutorials & snilleblixtar är en efterlängtad faktabok och inspirationsguide för alla tusentals unga käpphästentusiaster där ute.

Men det allra bästa sättet att berätta vad boken ska handla om är förstås att låta bokens författare, Lisa Filipsdotter, 15 år och Elsa Högberg, 14 år, själva göra det. Så här annonserade de författardebuten för sina omkring många tusen följare på Sveriges första och största käpphästkonto på Instagram:

VI SKA SLÄPPA EN BOK!! ⭐️??

Boken kommer handla om vårt käpphästkonto, om oss, fakta om käpphästar, vårt stall, och såklart massa tutorials på hur vi gör olika saker. T ex käpphästar, träns, grimmor osv ?❤️??

Det kommer också medfölja en käpphästmall när man köper boken, det kommer vara exakt samma mall som vi använder till våra käppisar!! ????

Författarna och käpphästfantasterna Elsa Högberg och Lisa Filipsdotter.