Senast uppdaterad 4 december, 2021 Kategori 2022: Vår
Fakta

Författare: Courtney Landin & Karin Bülow Orrje
Utkommer: 29 mars 2022
Antal sidor: ca 176
Format: 170 X 240 mm (inbunden)
ISBN: 978-91-88699-67-1


Klicka här för tillgång till högupplöst pressmaterial!

Presskontakt:
Jennifer Bark
[email protected] 
073-535 62 63


Mammastyrka är boken för alla nyförlösta kvinnor som vill förstå, bygga upp och stärka sin kropp från grunden, utan pekpinnar och press. Den ger trygg guidning och de bästa förutsättningarna för en stark och smärtfri vardag tillsammans med sin växande bebis. Av författarna till populära Gravidstyrka.

Till skillnad från andra träningsböcker för nyblivna mammor innehåller Mammastyrka uteslutande övningar som kan göras tillsammans med bebis – i vagn, sele eller i ens famn. Tillsammans med experter guidas läsaren genom de första veckorna av läkning och hur man på ett säkert sätt sedan kan intensifiera träningen. Boken ger också nyblivna mammor kunskap att förstå sin kropp; hur den påverkats av att vara gravid och föda och vad man kan förvänta sig av den första tiden.

Erfaren mammaduo
Courtney Landin är PT, före detta olympier i det amerikanska landslaget i rodel – och mamma. Idag är hon specialiserad på kvinnors hälsa innan och efter förlossning. Hon driver två gym i Stockholm, håller träningsklasser och PT-pass för gravida och nyblivna mammor (däribland Karin) och föreläser regelbundet.

Karin Bülow Orrje är journalist, nyhetsprogramledare och småbarnsmamma som efter flera graviditeter verkligen förstått vikten av att känna sig trygg och stark i sin kropp – såväl som mentalt förberedd på hur kroppen påverkas av att bära och föda ett barn. Under 2021 är hon också högaktuell i podden Gravid vecka för vecka där lyssnarna tillsammans med två barnmorskor får följa hennes graviditet steg för steg.

Författarduon Karin Bülow Orrje och Courtney Landin.