Senast uppdaterad 12 juni, 2017 Kategori Spel

Speltitel: Mjaumory – ett memory med klös i!
Utkommer: 3 oktober 2017
Antal memorybrickor: 50
Format: Box (80 X 70 X 65 mm) 

 För mer missemys – följ Roliga katter på Facebook.

Kontakta oss gärna för mer information om det kattastrofalt roliga spelet!


Alla gillar memory – det klassiska spelet för alla åldrar. Och katten är för många bland det roligaste och gulligaste som finns.Så vad händer när man kombinerar dessa två? Jo, det vet faktiskt katten …

… då föds Mjaumory – ett gosigt sällskapsspel du sent vill glömma!

 

Precis som i vanligt memory gäller det att hitta två brickor med samma motiv och i slutänden vara den som samlat flest brickpar. Men Mjaumory utmanar inte bara minnet – det här spelet har mer klös i sig än så. Med fantastiska kattbilder och små knasiga ”kattcitat” är spelet lika mycket en fröjd för ögat och ett träningspass för skrattmuskeln – oavsett ålder och dagsform.

Mjaumory passar bäst för 2–4 spelare men kan egentligen inkludera hur många – eller få – personer som helst. Varför inte göra som katten gärna gör, det vill säga prova helt själv? Eller dubbla nöjet och jama i lag!

Spelet kan spelas var som helst, när som helst och faktiskt nästan hur som helst. I boxen ingår också förslag på alternativa spelregler såsom ”Missa kissen” där utmaningen istället är att undvika så många par som möjligt.

Mjaumory kommer i en snyggt designad och behändig box som gör den till en utmärkt present för både barn och vuxna. Eller som man också kan kalla det: årets mjukaste hårda paket.