Humorfestival i dagarna tre – har du någonsin hört talas om något så fantastiskt?! Nä, vi tänkte väl det.

Funny story short: mellan den 30 augusti och 1 september kommer du vilja hänga i Lund. Inte bara för att vi gör det (skulle kunna vara anledning nog, men osv …) eller för att det är en rackarns mysig stad, men också för att hela den rackarns mysiga staden fylls upp av humörhöjare som heter duga. För åttonde året i rad slår produktionsbolaget Anagram upp stadsportarna till Lund Comedy Festivalen festival  som samlar många av landets mest folkkära och populära namn, men också nya talanger och flera internationella stjärnkomiker att delta i allt från stand-up till improvisation, musik, sketch, samtal och show.

Missa inte våra sjukt roliga författare!

Får vi helt ödmjukt komma med några utvalda tips på vad du ska prioritera på humorfestivalen i Lund – alltså förutom att du som helhet ska prioritera den – så är det följande:


FREDAG 31 AUGUSTI 21.00: ”Hur var din upplevelse?” – SHOW & BOKRELEASE
Unik show med komikerna tillika författarna Gussy Löwenhielm och Tobias Persson som dagen till ära släpper sin nya bok med samma namn: Hur var din upplevelse?. Den magnifika tillställningen – en upplevelse indeed – hålls på AF Lilla Salen och kostar 155 kr med Humorbandet (annars 255 kr, fortfarande sanslöst värt det!). Mer info här. I samband med föreställningen har du förstås också möjlighet att köpa den nya boken signerad och till releasepris!


LÖRDAG 1 SEPTEMBER 12.00: ”Humorkunskap: humor och stress med Karin Adelsköld” – LUNCHSAMTAL
Inspirerande, lärorikt och inte minst galet roande lunchsamtal mellan journalisten Cecilia Nebel och komikern/författaren/humorforskaren/journalisten/föreläsaren Karin Adelsköld, aktuell med boken Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädjeDet här snacket är inte bara ett måste, det är dessutom ett måste med fri entré (se bara till att ha platsbiljett, mer info här). Plats: AF Café Athen. Var där eller var typ helt skotskrutig. Bokförsäljning och signering är förstås ett givet inslag även här!


LÖRDAG 1 SEPTEMBER 16.00: ”Funny Online” med bland annat @gundesvansomindian” – PANELSAMTAL
Som på webben, men IRL! ? Du som följer Mikael Holmquists instagramkonto @gundesvansomindian (eller som har hans vansinnigt roliga vykortsbok) vet att det här handlar om humor deluxe. Och när han sätter sig på scenen tillsammans med Erika Petersson, namnet bakom det kända twitterkontot @kassadrottning och Årets Instagram-vinnare på Guldtubengalan, Filip Dikmen, för att bli intervjuade av SR-profilen Farah Abadi – ja, då vill du helt enkelt vara där. Det vill säga i Stora Salen på Grand Hotel. 95 pix med 95 kr med Humorbandet, annars 195 kr (som hittat alltså, oavsett!). Vi smyger i kulisserna och säljer bok och när Micke inte snackar så signerar han den.


Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *