Vi har sagt det förr, flera gånger, och vi säger det igen – käpphästen är här för att stanna. Inget gnägg om saken!

Stall Smultronbackens Käpphästar blev så snabbt en succé att en ny upplaga travar ut från tryckeriet redan i dagarna. Den har fått finfina recensioner, bland annat i DN. Och utöver alla ställen där du normalt köper böcker finns boken snart också i landets alla Panduro-butiker. Super-mega-jätteroligt!

Minst lika kul är att käpphästar nu även hoppar in på biograferna. Och att SF Bio i samband med detta intervjuat Elsa och Lisa, både om boken de skrivit och om käpphästar i stort!

Dokumentärfilmen Hobbyhorse Revolution, av våra käpphästälskande grannar i öst, har nu nämligen också nått svenska bioduken och premiärvisas över hela landet från och med imorgon. På söndag går den upp på Filmstaden Sickla (Stockholm), och på den premiären är inga mindre än käppisexperterna/författarna Elsa Högberg och Lisa Filipsdotter på plats för att prata käppisar, signera böcker och såklart – se filmen med alla andra käppisfantaster!

Filmen som redan hyllats av kritiker visas på Sickla kl.13.35. Men redan kl.12 är Elsa och Lisa på plats och värmer upp med böcker, prat och allmän käpphästfest. Kom om ni kan, det tänker vi göra!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *