Fotbollslegend, tv-stjärna, folkhjälte – och författare. Nu släpps den unika Glenncyklopedin, en guide till att ha d gott, där Glenn Hysén samlar sina bästa, klokaste och enklaste råd för att må som bäst.

Klicka på bilden för högupplöst version.

I höst ser vi honom i Kanal 5:s nya tv-satsning ”Hyséns”, som hade premiär den 8 oktober. Men det är inte bara i rutan som vi får komma folkets Glenn Hysén nära. I den nya boken Glenncyklopedin bjuds vi på allt och lite till av det som gör Glenn till just Glenn, liksom tipsen för att själva ha det lite mer gott i livet.

– Det behöver inte vara så satans svårt jämt! Människor krånglar ofta till det för sig, inte sällan helt i onödan. Jag brukar istället tänka att det är ganska enkelt, det handlar bara om sunt förnuft, säger Glenn Hysén.

I fjol gjorde han succé med boken Bäst av Glenn, ett litet humorverk som bland annat samlar Göteborgarens bästa ordvitsar.

I pinfärska Glenncyklopedin får vi möta Glenn lite mer på djupet, och även läsa om hur det är att faktiskt leva med honom, när sambon Camilla Lendott delar med sig av sina erfarenheter i boken. Något som Glenn själv ser på med glädje. 

– Jag bjuder gärna på mig själv, om det uppskattas av andra. Det tillhör också min livsfilosofi: var dig själv, ta hand om dina nära och kära, skämta om allt och krångla inte till det!

Glenncyklopedin – en guide till att ha d gott finns hos landets alla bokhandlare, fysiskt och på nätet (bland annat på pugshop.se förstås!) från och med 9 oktober.

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *