Klicka på bilden för högupplöst version

De är 41 respektive 42 år, har tre barn och behöver inte jobba en dag till i sina liv. Samtidigt lyckas de leva sitt drömliv med en budget på 20 000 kronor per månad. Nu kommer boken som ska hjälpa fler att bli fria från vardagens onda cirklar och samtidigt få ett rikare liv. 

2011 bestämde sig författarparet Oskar Lindberg och Maribel Leander Lindberg för att uppnå ”det omöjliga” – nämligen att slippa kravet på en löneinkomst och ändå fullt ut leva sitt drömliv. De skulle helt enkelt spara sig till större frihet och i slutänden få mer genom att välja bort.

Med facit hand gick det både enklare och snabbare än de själva vågat hoppas på, med ett liv som blivit rikare på alla plan. Med den nya boken Ut ur ekorrhjulet (Pug Förlag 2019) hoppas nu ”Familjen Fri” inspirera flera att gå samma väg.

  Det är kort sagt en praktisk handbok för lära sig hitta sin frihet och designa det liv som man själv vill ha, oavsett vem man är och var i Sverige eller världen man lever, säger Oskar Lindberg som under alias ”Farbror Fri” också framgångsrikt bloggat om ämnet i flera år.

I Ut ur ekorrhjulet delar han och Maribel med sig av alla sina egna erfarenheter och beprövade metoder för att uppnå ekonomisk frihet. Här ryms bland annat konkreta tips kring konsten att prioritera, kring hur man blir lite mindre löjligt ineffektiv och om hur nya beteenden naturligt bidrar till en mer hållbar värld.

Samtidigt bjuds läsare på ekonomiska experiment som går att genomföra genast och praktiska råd som kan halvera kostnader inom en mängd områden.

– Visst handlar boken och vår väg till frihet delvis om ekonomi, men betydligt mycket mer om filosofi. Du behöver alltså inte vara börshaj eller ens särskilt intresserad av pengar för att kunna påbörja samma resa som vi har gjort. Vi är övertygade om att nästan alla kan få bättre liv till halva priset, säger Oskar Lindberg.

Ut ur ekorrhjulet – så blir du också ekonomiskt fri släpps den 25 januari.

One Comment

  1. Pingback: Ut ur ekorrhjulet släpps i Norge och som ljudbok - Pug Förlag

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *