Har du inte gjort det tidigare är det dags att skratta gott åt Sveriges mest hyllade, förbryllande, märkliga och nästan overkligt roliga skyltar som dyker upp på vår väg genom landet.

Sant som det är sagt – det är inte målet som är det viktiga utan resan dit. Med andra ord, man får passa på att skratta längs vägen.

Humor längs vägen är också bokstavligt talat fokus i Skyltat – på väg, boken som samlar det roligaste innehållet från en av Sveriges populäraste humorsajter skyltat.se och Facebooksidan Skyltat.

– Ända sedan 2009 har vi dagligen samlat och delat bland annat roliga och märkliga vägskyltar. Nu har vi så mycket fantastiskt material att vi kände att det bara måste få roa fler, även i stunder utan wifi, säger Stellan Löfving som tillsammans med David Stark har skapat boken.

I Skyltat – på väg guidar de oss från norr till söder genom ett Sverige fyllt av knasiga uppmaningar, missvisande anvisningar, hysteriskt roliga  varningsskyltar och annat kul som vårt avlånga land uppenbarligen bjuder på.

– Felstavat, felformulerat eller bara lite kul, vi gillar helt enkelt budskap som gick bort på vägen till mottagaren. Och det tror vi att fler kommer att uppskatta i denna bok, säger David Stark.

Det humorvurmande författarparet Stark och Löfving har tidigare bland annat gett ut succéer som Skum kanin med ananassmak, Ärtor suger snaps och Kassa personalen rekommenderar, böcker med inriktning på komiska särskrivningar och andra folkliga företeelser.

Skyltat – på väg, som finns i butik 25 april, är det perfekta tidsfördrivet på bilresan, i båten, bland myggorna på landet, framför brasan i fjällstugan eller sandkornen på stranden. Helt enkelt – en härlig humorresa, vart än resan går.

Här hittar du högupplösta pressbilder. Boken köper du överallt där du normalt köper böcker och förstås på pugshop.se!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *