Recensionerna för Stall Smultronbackens käpphästar har börjat trilla in. Och de ser onekligen ganska goda ut …

Det här är inspiration. ? Det här är coolt.? Det här är BÄST.? ~ Idag köpte jag @kepphastar ’s bok??? Asså den är sååå bra,jag har inte läst så mycket av den men asså???? Men här kommer en liten recension: Rubrik/framsida: 10/10??Jag älskar verkligen rubriken och framsidan är goalssss? Början: 9,5/10??Jag har inte läst så mycket men den verkar jättebra? Olika kapitel: 10/10??Jag tycker att ni har döpt kapitlen jättebra och de är verkligen sanna typ???? Kunskap: 1000/10??Jag menar att hur mycket man lär dig av boken och det är superbra för att man får en mall och det finns tutorials osv.???? All over: 100000/10??Boken är superbra gjort och jag tipsar er verkligen att köpa den???? ~ Jag fattar inte hur ni kan vara såååå himla duktiga @kepphastar Men grattis till boken och 13k??? #teamkäppis @kepphastar ? ~ HADEE??

Ett inlägg delat av Ponnytube (@ponnytube)


Men så har ju författarna Elsa Högberg och Lisa Filipsdotter slitit rätt hårt med boken också. För fler recensioner, kolla in taggen #teamkäppis på instagram!

Och missa för allt i världen inte käpphästfesten på Bokmässan, om du planerar att vara där! Både lördag och söndag står tjejerna och signerar böcker i Pug Förlags monter. Och på lördagen kan du även se/höra dem prata käpphästar på Sveriges Radios scen. Yeeeeha!

One Comment

  1. Pingback: Stall Smultronbackens käpphästar nominerade till Publishingpriset 2018 | Pug Förlag

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *