Den eminenta jämförelsen gör vår vårförfattare, fotbollslegendaren tillika internets goaste gubbe, Glenn Hysén. Och så fortsätter han:

”Enkelt! Kort och gott. Därför älskar jag båda. Ha d gott. Glenn.”

Själva gillar vi både pyttipanna och Twitter. Och älskar Glenn. Precis som dryga 200 000 följare på Twitter gör. Inte konstigt. Om ett gott skratt förlänger livet så borde en go’ Glenn – i klassisk kombo men och annan obetalbar göteborgsvits – göra oss lastgamla. Och då ska vi innan vi dör ändå ha hunnit skratta ihjäl oss åt mannen som drar ordvitsar lika flinkt som han sparkar boll.

Och apropå dödskul:

”Va står d på hypokondrikerns gravsten?? Vad va d jag sa, tror ni mig nu då?? Ha d gott. Glenn”.

Både pyttipanna-allegorin och det mer graverande tweetet är två lättsmälta smakprov på vad som bjuds i Bäst of Glenn – Tankar och tweets från internets goaste gubbe. Den landar hos handlare i mars och precis som med våra andra titlar kommer den knappast ensam. Alla kringprodukter ska vi inte dra brallorna av riktigt än, men vi kan lova att det kommer vara mer än ”bara” sjukt snygga t-shirts. Och att alla som vill kommer kunna ha d riktigt gott.

Här kan du läsa lite mer om varför vi gör boken och om förlagets relation till Glenn. Eller ”en helt vanlig jävla svensk”, som han själv gärna titulerar sig.

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *