I bokförlagens värld är höstutgivningen ett säkert vårtecken – det är nämligen den man där på riktigt börjar planera för nu. Och här på Pug Förlag riktigt spritter det av vårkänslor! Höstutgivningen står nämligen i full blom och förgyller vår tillvaro med sin stundande närvaro.

Nog får ni väl hålla med om att den ser fin ut?

Höstens böcker 2017 hos Pug Förlag

7 september: Stall Smultronbackens käpphästar – tips, tutorials & snilleblixtar

Käpphästar – tips, tutorials och snilleblixtar (Pug Förlag 2017)

Stall Smultronbacken är Sveriges största klubb, stall och pysselfabrik – för käpphästar! Stallet driver också @kepphastar på Instagram med hela 12 000 följare. Allt skapat av författarna Lisa Filipsdotter, 15, och Elsa Högberg, 14. En efterlängtad faktabok och inspirationsguide för alla tusentals unga käpphästentusiaster där ute. Käpphästmallar ingår!
Läs mer om den hoppingivande käpphästboken!

28 september: Gunde Svan som indian (vykortsbok!)

Gunde Svan som indian – 25 porträtt som vykortspamflett (Pug Förlag 2017)

25 skrattframkallande vykort i bokform! 85 000 följare kan inte ha fel – @gundesvansomindian är bland det absolut roligaste som har hänt Instagram. Och nu blir äntligen bland det absolut roligaste bok. Skratteffekten är omedelbar och drabbar alla! Gunde Svan som Indian är vykortsboken som du har framme på soffbordet, ger bort i present, skickar kort ur och framförallt – skrattar högt åt!
Läs mer om den vansinnigt ovanliga vykortsboken här!

26 oktober: Den fascinerande fotbollsregeln och andra språkfenomen

Den fascinerande fotbollsregeln och andra språkfenomen (Pug Förlag 2017)

Vad innebär den fascinerande fotbollsregeln? Och hur gick det till när kanslisvenskan bragtes om livet? Svaret på dessa och många andra livsavgörande frågor får du i denna roliga språkbok. Med humor, pedagogik och djup kunskap sprider den skrattande språkpolisen Lotten Bergman och Stellan Löfving ljus över det svenska språkets största mysterier. Den här boken liknar inget annat i språkavdelningen!
Läs mer om den fascinerande språkboken!

23 november: Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad

Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad (Pug Förlag 217)

Genom underbara bilder och humoristisk, finurlig poesi lyfter den här boken fram alla härliga egenskaper och besynnerliga beteenden som våra älskade kissar har. Jennifer Bark är författare och journalist och har skrivit poesi sedan barnsben. Stellan Löfving är kommunikationskonsult och humorboksförfattare. Han driver också Sveriges största kattsida på Facebook – Roliga katter – med 35 000 följare.
Var du än i världen är – läs mer om kattdiktboken här!

Höstens spel (nyhet!) 2017 hos Pug Förlag

21 september: Mjaumory 

Mjaumory – ett memory med klös i

Tassarna i taket – här är ett memory med klös! Med fantastiska kattbilder och små knasiga ”kattcitat” är spelet lika mycket ett träningspass för skrattmuskeln som en utmaning för minnet – oavsett ålder och dagsform. Kommer i snyggt designad box som gör den till en utmärkt present för både barn och vuxna. Eller som man också kan kalla det: årets mjukaste hårda paket!
Glöm inte att läsa mer om Mjaumory!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *